Categorías

Desarrollo Web

✏🎧 DeliTalks Podcast

Otra manera de ver las obras.

DeliTalks es un podcast dirigido a cualquiera relacionado con el apasionante mundo de las obras, en el que intentaremos hablar de todo lo que tenga que ver con la construcción. Desde proyectos, herramientas, normativas, estudios, CAD, BIM, experiencias… además intentaremos traer a invitados que nos cuenten cosas de este mundillo.

Web: anchor.fm/deli-talks

Lista de Spotify:

Estamos muy contentos de que nuestro podcast sea una realidad. En este episodio piloto #DT000 de #DeliTalks, José Ángel Cánovas Morales y yo os contamos como se nos ocurrió este proyecto y lo que tenemos pensado para difundir otra manera de ver las obras

La Generalitat presenta un portal web en tota l’informació per a mamprenedors

Portal del mamprenedor

La Consellera d’Educació, Formació i Ocupació ha explicat que la Generalitat aglutinarà en una web dedicada integrament a respalar i assessorar als mamprenedors valencians «tota l’informació real dels diferents departaments de la Generalitat per a desenrollar i posar en marcha una idea de negoci o un proyecte empresarial».

«El portal del mamprenedor sera un punt de trobament en la xarcia a on els empresaris valencians tindran a un nomes clic informacio senzilla i atractiva», ha assegurat Catalá.

En este sentit, l’objectiu es permetre un accés ràpit i fàcil a les senyes d’interés, evitant tràmits burocràtics i coes d’espera per a accedir a l’informació oferida, tant per l’administració com el sector privat.

«Este portal es un proyecte complet perque part de l’esforç conjunt de varies conselleries i administracions que posen l’informació al servici del ciutadà en un mateix lloc en llínea».

En este sentit, s’estructura al voltant de continguts sobre assessorament, a on destaca l’apartat d’agilisacióde tràmits informatius, finançació, ajudes i subvencions i formació

Aixina mateix la pagina conte informació de servici com «a on puc acodir en la meua ciutat» o enllaços dels organismes de la Generalitat que gestionen competències relacionades en el mampreniment com el SERVEF, l’INVASAT, l’IMPIVA, l’IVAJ o l’IVF.

Ademés, dispon d’una agenda en la que se podran trobar tots els events d’interés que tinguen lloc en Valéncia, aixina com un panel de noticies d’interés per als mamprenedors.